Elindult a kormányzati Családbarát Hely tanúsító védjegy program - Pályázzon Ön is

A CSALÁD-ok elégedettek a szolgáltatásaival? Jó visszajelzéseket kap? Igazi CSALÁDBARÁT HELY, ahol szívesen töltenek időt a családok, vagy azzá szeretne válni?

Pályázzon Ön is szállásával, éttermével, kávézójával vagy bármilyen szolgáltatóhelyével a kormányzat által elindított ÚJ és a jövőben az egységességet biztosító Családbarát Hely tanúsító védjegyére most még ingyenesen!

Egyesületünk – Mindennapok Női Szemmel Egyesület – kapta a megtisztelő felkérést, hogy a Szolgáltató Hely kategóriában összegyűjtse a lehetséges jelölteket az ÚJ, egységes védjegy programba.

A Családbarát Hely Tanúsító Védjegy olyan minősítési lehetőség a pályázó szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről, és a későbbiekben akár kedvezményeket, pénzbeli juttatásokat is kaphat. A védjegy elnyerésével a pályázó pozitív értelemben megkülönböztetheti magát versenytársaitól, valamint előnyt szerezhet. Ez lesz a jövőben az egyetlen a kormányzat által elfogadott és támogatott családbarát hely minősítési rendszer és védjegy.

Töltse ki a linken található regisztrációt, hogy azonnal elindulhasson a programban a BRONZ minősítés felé: http://csalad.hu/csaladbarathely/register

Kérjük, a “Hol/kitől hallott rólunk?” résznél válassza ki, hogy MINDENNAPOK NŐI SZEMMEL EGYESÜLET – így figyelemmel tudjuk követni pályázatát, és segítségére lehetünk. A regisztrációt követi majd egy személyes audit, ahol felmérjük a szolgáltató hely “családbarátságát”.

A pályázatnak nem feltétele, hogy minden pontnak megfeleljen a hely, amennyiben szándékában áll a jövőben Családbarát hellyé válni, kérjük, akkor is töltse ki a regisztrációt. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, de annál több lehetőséggel.

A pályázat benyújtása még teljesen ingyenes, kötelezettséggel nem jár, érdemes minél előbb megtenni, hiszen a Bronz fokozatú minősítésre épül a 2020-ban bevezetésre kerülő Ezüst- és Arany fokozat amelyek már konkrét kedvezményeket nyújtanak.

 A lenti linken, találhat részletes információt a Családbarát Hely tanúsító védjeggyel, a fokozatokkal kapcsolatban, illetve itt talál információt a szolgáltató hely kategória mellett a Munkahely kategóriáról is, amelyet szintén szeretnénk a figyelmébe ajánlani.

–> www.csalad.hu/csaladbarathely

Szervezete akár a Szolgáltató hely, akár a Munkahely, tehát mind a két kategóriában elindulhat. A kérdőív kapcsán szeretném felhívni a figyelmét, hogy vannak kérdések, amelyek nem biztos, hogy az Ön szervezetére relevánsak, ebben az esetben nyugodtan válaszoljon nemmel, de ettől még nem éri hátrányos megkülönböztetés.

Keressük a helyeket, ahol CSALÁD-dal lenni jó! Legyen Ön is köztük!

Amennyiben bármi kérdése van, ha elakad a kitöltéssel, keressen bátran elérhetőségeinken. Köszönjük, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére és bízunk benne, hogy a jövőben üdvözölhetjük szervezetét a Családbarát Szolgáltató Helyek és Munkahelyek egyre bővülő táborában.

Keressen bátran minket az alábbi elérhetőségeinken:

Mindennapok Női szemmel Egyesület email-címe csaladbarat@noiszem.hu,

telefonszáma: +36/20 – 380 – 20 – 64.

Mindennapok Női szemmel Egyesület

 

3 kedvelés
Előző bejegyzés: Távolság

Kapcsolódó bejegyzések